NRC

NRC

Een ander voorbeeld van een Nieuwssite is NRC. Op NRC is van alles te lezen over allerlei binnenlands nieuws zoals wat er gaande is in de politiek en met van allemaal andere relevante nieuwsberichten. Naast een site heeft NRC ook een krant genaamd het NRC handelsblad. Op dit blad kan je net als bij de Telegraaf abonneren om hem steeds weer binnen te krijgen.

Het nieuws van NRC

Het nieuws van NRC is op een interessante manier verdeeld omdat je op de site alleen echt de artikels hebt staan die op die dag het belangrijkste zijn. Daarnaast hebben ze steeds een paar artikels over een bepaald onderwerp die een aparte sectie krijgen waar dan veel artikelen onder komen te staan die daar over gaan. De krant zelf is een stuk duidelijker omdat er goed verdeeld in de krant te lezen is welke onderwerpen er allemaal zijn en alle artikelen zijn goed onderverdeelt in deze secties. De krant zelf geeft een ouderwets gevoel omdat het een krant die al langer bestaat is en het nog steeds zo is ingedeeld als vroeger.

NRC voor de krantenfan

Omdat NRC vooral hun focus legt op hun krant is er dus niet al te veel speciaal aan hun website. Daarom is het dus een echte krant voor diegene die het liefst leest uit een fysieke krant in plaats van op het internet. Dus als jij een echte fan bent van de originele krant dan is NRC echt iets voor jou. Probeer hem eens uit.

Terug naar overzicht