NOS

NOS voor jou

De andere bekendere Nieuwssite is natuurlijk het NOS.nl. Net als rtl is deze op beide de tv en computer te bekijken. Op de tv is het NOS Nieuws al een stuk bekender. Op de tv heet deze namelijk het NOS journaal en hierin word net als bij rtl elke dag het meest relevante nieuws uitgezonden. Op het internet zijn ze ook te vinden met een website waar je naast het nieuws ook nog van alles kan lezen over sport en de uitzendingen van het NOS.

NOS nieuws en sport

NOS is een van de weinige nieuwssites die het ook nog eens breed heeft over sport en die daar een speciaal stuk op hun website voor hebben gereserveerd. Het nieuws waarover ze praten is erg gefocust rondom Nederland en je merkt al snel dat ze een klein stukje specifiek voor al het buitenlands nieuws hebben. Omdat de site het vooral over binnenlands nieuws praat kan het soms moeilijker zijn om jezelf te informeren over wat er verder op de wereld gebeurd. De site zelf is fijn omdat het geen felle kleuren bevat die het lezen van het nieuws moeilijker kan maken. De tekst is goed te lezen en de sport sectie gaat zelfs verder in op alle sporten.

NOS voor de Nederlandse sportliefhebber

Als jij vooral het nieuws bijhoud voor de verschillende sporten en wat er allemaal in Nederland gaande dan is NOS nieuws voor jou de beste keuze. Omdat je van alles kan lezen over Nederlands nieuws en sport is dit een echte nieuwssite voor diegene die zijn land lief heeft.

Terug naar overzicht