Leesmap.nl

Leesmap voor de tijdschriftenfan

Ben je fan van allerlei tijdschriften en vind je ze gewoon leuk om te lezen? Dan is het natuurlijk wel jammer als je elke zoveel maanden alle tijdschriften moet behouden. Dan kan soms best wel wat tijd in beslag nemen. Daarom kan je bij leesmap.nl heel gemakkelijk collecties van tijdschriften bestelen. Hierdoor hoef je nooit meer uren aan de computer te zitten om jezelf voor verschillende tijdschriften aan te melden. Op deze manier kan je makkelijk je tijd gebruiken om de tijdschriften te lezen in plaats van bestellen.

Groot assortiment op leesmap.nl

Leesmap.nl bied een groot assortiment aan tijdschriften zodat je altijd zelf kan kiezen welke je thuis wil ontvangen. Naast de verschillende soorten tijdschriften is er ook een mogelijkheid om juist oudere tijdschriften te ontvangen. Als je ervoor kiest om oudere tijdschriften te ontvangen hoef je maandelijks minder te betalen. Dit kan handig zijn als je het niet erg vind om oudere tijdschriften te lezen. Er is naast deze opties ook een optie om een jaar lang de tijdschriften te ontvangen. Als je zelf al weet dat je van leesmap.nl lang gebruik gaat maken dan kan je een cadeau ontvangen naast je subscriptie.

Grijp nu je kans

Met zulke goede prijzen en een mooi aanbod in tijdschriften heeft elke tijdschriften fan altijd wel iets te kiezen. En met het gratis te ontvangen cadeau is er niks te klagen over leesmap.nl. Waar wacht je nog op? Grijp nu je kans en neem een abonnement!

Terug naar overzicht