Het AD

Nieuws van het AD

Het AD is een nieuwssite en krant waar je van alles kan lezen. Al het nieuws op de site word zo snel mogelijk online gezet zodat je gelijk weet wat er gaande is. AD is een hele diverse krant en er staan daarom veel verschillende categorieën waar je de nieuwsberichten kan lezen. Ook de site zelf oogt lekker omdat de kleuren het lezen een stuk makkelijker maakt voor de lezer. Dit zorgt ervoor dat het AD zo bekent is geworden door de jaren heen

Een goede nieuwssite voor iedereen

De site zelf is heel gebruiksvriendelijk omdat het heel overzichtelijk is en je gemakkelijk alle nieuwsberichten kan lezen zonder eerst nog uit te vogelen hoe de site in elkaar zit. Dit maakt het AD een van de betere nieuwssites. Ook de stijl waarin geschreven word is heel fijn omdat ze proberen rekening te houden met het feit dat de lezer misschien niet alle moeilijke woorden kent. Daarnaast is de krant ook telefoonvriendelijk omdat de site zelfs op de telefoon goed te gebruiken is. Ook de krant zelf is fijn omdat je op een makkelijke manier rustig kan lezen over de verschillende berichten op de manier van vroeger.

Het AD nieuws

Of je nou fan bent van de krant of juist van de nieuwssite, de site heeft gelukkig rekening gehouden met beide zodat je altijd overzichtelijk het nieuws kan lezen. Daarom is dit de perfecte krant voor iedereen die het nieuws liever zelf leest op zijn eigen tempo.

Terug naar overzicht