Google nieuws

Google nieuws

Google nieuws is een site die op het eerste zicht een beetje anders lijkt. Omdat het niet op tv komt hebben ze dus alle tijd gestoken in hun website in dit heeft gezorgd voor een nieuwssite die anders is dan de gewoonlijke sites. De site is in het begin een beetje moeilijk te begrijpen maar al snel merk je dat het best wel slim bedacht is omdat je zelf kan kiezen welk nieuws je wilt zien.

Jij kiest wat je wilt lezen

Jij hebt zelf in de handen wat je wilt lezen op Google nieuws. Het is heel overzichtelijk maar aan de rechterzijde heb je een stel sliders die je zelf kan zetten op het gene waar jij in geïnteresseerd bent. Je hebt bijvoorbeeld de keuze om zelf te kiezen of je wil lezen over sport of buitenland of juist als je ergens niet in geïnteresseerd bent dan kan je ervoor kiezen om er niks van te ontvangen. Zo kan je gemakkelijk zelf filteren wat je wel en niet wil lezen. Er is zelfs een optie om de bronnen aan te passen dus als jij de ene nieuwssite fijner vind dan de andere dan kan je die hoger zetten en de andere juist lager. Dankzij het fijne design kan je zonder veel moeite alles lezen over het door jou gekozen nieuws.

Nieuws van Google

Of je nou wilt lezen over al het nieuws of je besluit alleen te lezen over de dingen die je zelf hebt geselecteerd, Met Google nieuws ben je altijd goed geïnformeerd over alle ontwikkelingen in de wereld. Als je dus fan bent van de vrijheid om zelf te kiezen over wat je leest, Probeer dan Google nieuws

Terug naar overzicht