De Telegraaf

Telegraaf

De telegraaf is heel bekend in Nederland en iedereen heeft op een gegeven moment wel eens gehoord van deze krant. De krant is beide op het internet te lezen maar ook gewoon in ouderwetse papieren vorm via de krant. De telegraaf hun website zelf is opgebouwd net als de krant maar met een digitale look. Het is vrij overzichtelijk alleen de berichten zelf staan een beetje door elkaar in het midden.

Voor al het nieuws

De telegraaf is een oudere krant die al een tijdje bestaat en is daarom een van de bekendere kranten. De website is ook al een tijdje actief en is veel veranderd over de jaren. De nieuwssite is zo opgebouwd dat het makkelijk te gebruiken is en je in een overzicht het nieuws kan lezen die jij wilt lezen. Er zijn veel meer categorieën dan andere websites en als je dus veel specifiekere artikelen hebt die je graag wil lezen dan kan dit. Niet alleen de website is goed ingericht. De krant zelf is nog steeds in oude stijl dus met het oude telegraaf logo voor op de krant.

Fijne manier van lezen

Omdat de telegraaf een van de fijner te gebruiken nieuwssites is is het dus voor veel mensen zeker geschikt. De site is mooi gemaakt en geeft een simpel gevoel terwijl je het aan het lezen bent. Ook op de telefoon is het fijn te gebruiken omdat alle artikelen er goed uitzien. Als jij dus fan bent van de ouderwetse krant dan is de telegraaf echt helemaal voor jou.

Terug naar overzicht