De Telegraaf abonnement

De Telegraaf abonnement

Naast het feit dat de telegraaf gratis online te lezen is is er ook een keuze om te abonneren. Als je abonneert krijg je een aantal voordelen. Naast het hebben van deze voordelen krijg je ook een fysieke krant waar je van alles kan lezen over de nieuwsberichten. Dit is een stuk overzichtelijker in fijner. Ook krijg je de krant zes dagen in de week binnen zodat je bijna elke dag geïnformeerd kan blijven.

Extra voordelig abonneren

Je kan nu ook extra voordelig abonneren bij de Telegraaf. Naast dat je de hele week de krant in de brievenbus krijgt krijg je nu ook iedere dag de digitale krant op je mobiel, tablet of desktop. Ook krijg je iedere vrijdag een gratis editie van VROUW magazine bij uw krant en iedere zaterdag krijg je Wonen, Reizen, Varen katern bij je krant. Maar dat is nog niet alles! Als je liever alleen de krant in de weekends wil ontvangen dan kan dit ook. Voor een goedkope prijs krijg je iedere vrijdag en zaterdag de krant binnen met VROUW en Wonen, Reizen, Varen inbegrepen. Dat is toch een deal die je niet kan missen?

De Telegraaf abonnementen voor iedereen

Er zijn veel verschillende redenen waarom je zou moeten abonneren om de telegraaf. De reden die het belangrijkste is is toch dat het hartstikke voordelig is. Met deze goedkope prijzen en gratis tijdschriften is de keuze toch niet moeilijk? Abonneer snel voordat de actie weg is! Klik hieronder om je te abonneren.

Terug naar overzicht