123tijdschrift.nl

123tijdschrift voor alle tijdschrift fans

Wil je je abonneren op een tijdschrift? En wil je hierbij graag gebruikmaken van een goede deal? Dan moet je bij 123tijdschrift.nl zijn. 123tijdschrift is de grootste aanbieder van tijdschriftenabonnementen. Via hun website kun je niet alleen zeer gemakkelijk een abonnement afsluiten, maar krijg je als nieuw lid ook vaak een cadeau of krijg je korting op je abonnement.

Voor jou op een rijtje gezet

Misschien weet je al op welk tijdschrift je een abonnement wilt. Misschien ook niet. In beide gevallen kun je bij 123tijdschrift terecht. Je kunt middels de zoekfunctie zoeken op de naam van je tijdschrift, of je kunt op zoek gaan naar een nieuw magazine in de categorie van jou keuze. Alle gebruikelijke sportbladen al gelezen? Kijk dan in de categorie 'sportbladen' welke sporttijdschriften er nog meer zijn. Een abonnement op een tijdschrift is ook hartstikke leuk om als cadeau te geven. Voor je jonge nichtje of neefje bijvoorbeeld, kun je zoeken tussen de jeugdbladen. Voor hun is het ook goed om nog eens iets op papier te lezen, in plaats van digitaal. Hoe werkt het bestellen?

Abonneer je nu via 123tijdschrift.nl

Een abonnement afsluiten via 123tijdschrift.nl is heel gemakkelijk. Eerst kies je het tijdschrift waar je graag een abonnement op wilt. Daarna klik je op "bestel" om een abonnement af te sluiten. Op het bestelformulier vul je alle antwoorden op de vragen in, en eventueel een kortingscode of actiecode. Je krijgt een bevestiging van je bestelling en hoeft enkel nog te wachten tot het eerste magazine in de brievenbus ligt.

 

Terug naar overzicht